Ingen spionprogramvara

No Spyware

Inga kompromisser. På 888.se ser vi till att våra spelare kan spela online helt trygga i förvissningen om att de slipper dessa ökända internetproblem.

Inga annonsprogram

Annonsprogram (s.k. adware) är en typ av program som automatiskt levererar oönskade och störande annonser, oftast i form av popuppfönster helt utan förvarning. Normalt är det svårt, för att inte säga omöjligt, att göra något åt annonsprogrammet som orsakar problemet.
På 888.se tillåter vi inte att spelarna störs av sådan oombedd annonsering.

Ingen spionprogramvara

Spionprogram (s.k. spyware) är en typ av program som installeras automatiskt på användarens dator, normalt utan hans eller hennes vetskap, och i hemlighet samlar in och skickar data om datoranvändningen. De farligaste typerna av spionprogram kan även vidarebefordra uppgifter som användarnamn och/eller lösenord till obehöriga som använder dessa uppgifter för att stjäla identiteter och begå bedrägerier.
888.se-programmet är inte bara fritt från spionprogram, utan vi har även vidtagit extra säkerhetsåtgärder i form av kryptering för att skydda användarnas personuppgifter.

Sabotageprogram (s.k. malware)

Sabotageprogram (s.k. malware) är program som skapats i syfte att infiltrera eller skada operativsystemet eller andra program på datorn. Datorvirus, maskar och trojanska hästar är olika typer av sabotageprogram. De döljs i andra program och laddas i bakgrunden, vilket innebär att man inte upptäcker dem förrän det är för sent.
På 888.se vidtar vi omfattande åtgärder för att se till att vårt program är säkert. Det ska inte ska vara någon risk för användarna att ladda ned programmet eller använda det när de spelar hos oss.

Ansvarsfullt spelande

888.se är världsledande i onlinspelbranschen och vi har en proaktiv policy för vårt företagsmässiga och sociala ansvar som speglar de höga yrkesmässiga och etiska ideal vi har ställt upp för vår verksamhet.

Säkrare. Bättre. Tillsammans.

Sätt gränser och spela ansvarsfullt

18+
888responsible

Copyright © 2022. 888 Sweden Limited, organisationsnummer C 87403, ett dotterbolag ägt av 888 Holdings PLC.

888 Sweden Limited är ett bolag registrerat i Malta; adress: Level G, Quantum House, 75, Abate Rigord St., Ta’ Xbiex, XBX 1120, Malta; e-mail: kontakt@888.se; tel. +442038870422.

Rätten att tillhandahålla och bedriva kommersiellt onlinespel i Sverige beviljades till 888 Sweden Limited av Spelinspektionen (licenstid 1 januari 2019 – 31 december 2023).

Spel kan vara beroendeframkallande och leda till förlust av pengar. Sätt gränser och spela ansvarsfullt.