Rent spel

Vid onlinespel och -dobbel är det extra viktigt att garantera rent spel. Bolaget (såsom detta definieras i användaravtalet) är väl införstådda och medvetna om vikten av att förklara hur detta går till i praktiken:

Med undantag för sportspel och LIVE-spel, vilka sänds i realtid via webbkamera med riktiga, levande givare är ”givaren” på webbplatsen i själva verket en dator. För att säkerställa integriteten i våra spel används alltid en tillförlitlig slumptalsgenerator för att avgöra utgången (resultatet) av våra spel. Oavsett om det handlar tärningskast, korthänder eller roulettehjulets rotationer används varje gång en slumptalsgenerator för att garantera efterlevnad av tillämpliga standarder. Systemet testas genom att låta slumptalsgeneratorn utföra miljontals omgångar som sedan analyseras. Dessutom utför bolaget systematiska tester av det.

Bolaget erbjuder en rad olika spel, inklusive några utvecklade av tredjepartsföretag, vilket ger oss möjlighet att tillhandahålla medlemmarna ett bredare spelutbud. För alla spel som inte är utvecklade av oss själva vidtar vi en rad extra åtgärder för att se till att spelen uppfyller våra egna standarder. Dessutom använder våra spelleverantörer sina egna separata testprocesser, inklusive test av slumptalsgeneratorn.

Vi tillhandahåller också en smidig funktion som medlemmarna kan använda för att logga sina spelresultat, antingen via den enhet de spelar på eller via vår kundsupport. Denna information är alltid tillgänglig för granskning och omfattar satsade belopp, spelresultat samt förteckningar över insättnings- och utbetalningsbelopp.

Bolaget anlitar framstående oberoende revisorer med gott anseende internationellt som granskar kasinots utbetalningsprocent.

Denna revision utförs regelbundet och omfattar utbetalningsprocent för varje enskilt spel såväl som den sammantagna genomsnittliga utbetalningsprocenten.

Säkrare. Bättre. Tillsammans.

Sätt gränser och spela ansvarsfullt

18+
888responsible

Copyright © 2024. 888 Sweden Limited, organisationsnummer C 87403, ett dotterbolag ägt av 888 Holdings PLC.

888 Sweden Limited är ett bolag registrerat i Malta; adress: Level 7, Tagliaferro Business Centre, 14, High Street, Sliema SLM 1549, Malta; e-mail: kontakt@888.se; tel. +442038870422.

Rätten att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning i Sverige beviljades till 888 Sweden Limited av Spelinspektionen under diarienummer 23Si2198. Licenserna är giltig från och med 1 januari 2024 till och med den 31 december 2028.

Spel kan vara beroendeframkallande och leda till förlust av pengar. Sätt gränser och spela ansvarsfullt.