Källa till spelmedel

Varför behöver jag skicka information om varifrån de pengar kommer som jag spelar för hos er? Är detta på riktigt?

För det första kan vi bekräfta att det är vi som ber om denna information.

Då och då kan vi komma att begära information från dig som kan anses vara "personlig", men detta är i syfte att följa företagets policy och vi garanterar att vi aldrig delar med oss av denna information till icke auktoriserad tredje part.

Varför behöver jag bevisa varifrån mina pengar kommer?

Det händer ibland att vissa ekonomiska gränser och trösklar nås och det kan vara nödvändigt för oss att be våra medlemmar att tillhandahålla bevis som bekräftar källan till de medel som de har spelat för. Dessa uppgifter kommer endast att användas för interna referensändamål för att se till att våra kunder spelar ansvarsfullt och inom ramen för deras tillgängliga ekonomiska ramar. Ingen obehörig tredje part kommer någonsin att få ta del av denna information.

Vi är inte ensamma om att efterfråga denna typ av information och det är högst troligt att du även kontaktas av andra speloperatörer som också ber om denna information om dig när ditt spelande/spenderande når vissa nivåer.

Vad händer om jag inte skickar in bevis som visar varifrån mina pengar kommer?

Tyvärr kommer vi, om inte får de uppgifter vi efterfrågar, att vara tvungna att belägga ditt spelkonto med ekonomiska restriktioner. Dessa restriktioner skulle dock hävas om du vid ett senare tillfälle väljer att skicka in de efterfrågade uppgifterna.

Hur kommer dessa uppgifter att användas?

All information som vi får in kommer att hanteras strikt konfidentiellt. Uppgifterna kommer endast användas för att bekräfta att de pengar du lägger ut/spelar för kommer har ett legitimt ursprung.

Vi har ett proffsigt team med särskild uppgift att granska och utvärdera alla uppgifter som kommer in för att se till att din dokumentation motsvarar kraven så att du kan fortsätta spela på våra webbplatser.

Vi är väl medvetna om att de ekonomiska omständigheterna är komplexa för vissa av våra kunder och att det kan göra det svårt att följa vår begäran.

Vi behöver följande uppgifter från dig:

Vi behöver bevis som identifierar och visar värdet på och varifrån de medel som du använder för att spela för kommer. Exempel på potentiella källor till ekonomiska medel omfattar:

  • En länk till en webbplats som visar att du är anställd, arbetsgivare, verkställande chef eller ägare.
  • En kopia av ditt lönebesked.
  • Försäljning av värdepapper.
  • Försäljning av egendom(ar).
  • Arv (en kopia av brevet från testamentsexekutorn som visar hur mycket du har ärvt och en kopia av ett kontoutdrag från banken som visar att dessa medel sats in på ditt konto från testamentsexekutorns konto).
  • Aktieutdelning från bolag (en kopia av utdelningsintyg, en kopia av ditt kontoutdrag från banken som visar att de ekonomiska medlen kommer från bolaget.)
  • Andra källor (utbetalning av ersättning, spel- eller lotterivinster, kontoutdrag från bank o.s.v.)

Hur skickar man sina handlingar till dig?

Var noga med att bifoga användarnamn och/eller spelkontonummer till de dokument och handlingar som du skickar in till oss.

  1. Det enklaste sättet att lämna in handlingar är att göra direkt i kassan på spelwebbplatsen. Du kan överföra dokument i kassan genom att öppna fliken ”Mer” till vänster och klickar på ”ID-verifiering”.
  2. Det går också bra att skicka dem med e-post, men vi rekommenderar att du skickar dem direkt via kassan i spelklienten. Ta en bild av dokumentet med din telefon och besvara e-postförfrågan från oss.

Säkrare. Bättre. Tillsammans.

Sätt gränser och spela ansvarsfullt

18+
888responsible

Copyright © 2022. 888 Sweden Limited, organisationsnummer C 87403, ett dotterbolag ägt av 888 Holdings PLC.

888 Sweden Limited är ett bolag registrerat i Malta; adress: Level G, Quantum House, 75, Abate Rigord St., Ta’ Xbiex, XBX 1120, Malta; e-mail: kontakt@888.se; tel. +442038870422.

Rätten att tillhandahålla och bedriva kommersiellt onlinespel i Sverige beviljades till 888 Sweden Limited av Spelinspektionen (licenstid 1 januari 2019 – 31 december 2023).

Spel kan vara beroendeframkallande och leda till förlust av pengar. Sätt gränser och spela ansvarsfullt.