Godkända betalningsmetoder

Nedan följer en lista över 888.se insättningsmetoder och en kort beskrivning av dem. Klicka här för detaljerad information om hur du gör en insättning med var och en av insättningsmetoderna från listan.

Insättningsmetoderna går även att använda för utbetalningar
VISA kreditkort
och bankkort
Med den här metoden gör du snabbt och lätt en insättning på ditt 888.se spelkonto.
MasterCard Med den här metoden gör du snabbt och lätt en direktinsättning på ditt 888.se spelkonto.
Lokala bankkort En tjänst som gör att medlemmar kan göra insättningar med sina bankkort från sin lokala bank.
Apple Pay En betalningsteknik samt en funktion på de senaste versionerna av iPhone, iPad och Apple Watch. Den hämtar dina kreditkort, betalkort och andra känsliga betaldata från plånboksappen så att du kan använda din enhet om en plånbok i kassor online.
NETELLER Med NETELLER kan medlemmar i hela världen snabbt, säkert och smidigt fylla på sina 888.se konton direkt från NETELLER-kontot.
PayPal PayPal-insättningar är tillgängliga i Tyskland, Spanien, Storbritannien, Irland, Italien, Portugal, Finland, Danmark Österrike och Sverige och utgör ett omedelbart, säkert och enkelt sätt att sätta in pengar på ditt 888.se-konto.
Skrill För medlemmar jorden runt är Skrill-insättningar ett snabbt, säkert och smidigt sätt att fylla på ditt 888.se-konto.
Trustly En internetbankslösning som möjliggör betalningar i realtid utan kreditkort.
Insättningsmetoder som inte går att använda för utbetalningar
Banköverföring Medlemmar kan sätta in pengar på sitt konto med betalningsmetoden banköverföring. Banköverföringen kan göras online via din internetbank eller offline genom att göra en insättning på ditt lokala bankkontor.

Observera att din kan insättning bli föremål för valutaväxling av 888.se och/eller leverantören av den valda betalningsmetoden beroende på vald betalningsmetod och ditt kontos valuta.

Vid behov tillämpar 888.se en växelkurs på din insättning baserat på den dagliga växelkursen hos din bank. Växelkursen anges i klartext så att du kan bekräfta den innan du genomför insättningen. Växelkurser och avgifter som tas ut av leverantören av din valda betalningsmetod visas så snart insättningen är godkänd.

888.se använder de mest avancerade säkerhets- och krypteringstekniker som finns, för att säkerställa att användarnas transaktioner och finansiella uppgifter är fullständigt säkra.

Kontakta oss gärna om du behöver hjälp med detta eller något annat beträffande våra onlinespel.

Copyright © 2019 888 Sweden Limited, organisationsnummer C 87403, ett dotterbolag ägt av 888 Holdings PLC.

888 Sweden Limited är ett bolag registrerat i Malta; adress: Level G, Quantum House, 75, Abate Rigord St., Ta’ Xbiex, XBX 1120, Malta; e-mail: kontakt@888.se; tel. +442038870422.

Rätten att tillhandahålla och bedriva kommersiellt onlinespel i Sverige beviljades till 888 Sweden Limited av Spelinspektionen (licenstid 1 januari 2019 – 31 december 2023).