Godkända betalningsmetoder

Nedan följer en lista över 888.se insättningsmetoder och en kort beskrivning av dem. Klicka här för detaljerad information om hur du gör en insättning med var och en av insättningsmetoderna från listan.

Insättningsmetoderna går även att använda för utbetalningar
VISA kreditkort
och bankkort
Med den här metoden gör du snabbt och lätt en insättning på ditt 888.se spelkonto.
MasterCard Med den här metoden gör du snabbt och lätt en direktinsättning på ditt 888.se spelkonto.
Luxon Pay Luxon Pay är en betalningslösning på nätet som låter dig göra omedelbara insättningar snabbt och säkert samt överföra pengar online.
ApplePay En betalningsteknik samt en funktion på de senaste versionerna av iPhone, iPad och Apple Watch. Den hämtar dina kreditkort, betalkort och andra känsliga betaldata från plånboksappen så att du kan använda din enhet om en plånbok i kassor online.
Lokala bankkort En tjänst som gör att medlemmar kan göra insättningar med sina bankkort från sin lokala bank.
PayPal PayPal-insättningar är tillgängliga i Tyskland, Spanien, Storbritannien, Irland, Italien, Portugal, Finland, Danmark Österrike och Sverige och utgör ett omedelbart, säkert och enkelt sätt att sätta in pengar på ditt 888.se-konto.
Skrill För medlemmar jorden runt är Skrill-insättningar ett snabbt, säkert och smidigt sätt att fylla på ditt 888.se-konto.
Trustly En internetbankslösning som möjliggör betalningar i realtid utan kreditkort.
Bankbetalning Bankbetalning möjliggör smidiga och omedelbara insättningar direkt från din internetbank. Ingen registrering krävs, utan du använder dina vanliga inloggningsuppgifter för internetbanken.
Insättningsmetoder som inte går att använda för utbetalningar

Observera att din insättning kan bli föremål för valutaväxling av 888.se och/eller leverantören av den valda betalningsmetoden beroende på vald betalningsmetod och ditt kontos valuta.

Vid behov tillämpar 888.se en växelkurs på din insättning baserat på den dagliga växelkursen hos din bank. Växelkursen anges i klartext så att du kan bekräfta den innan du genomför insättningen. Växelkurser och avgifter som tas ut av leverantören av din valda betalningsmetod visas så snart insättningen är godkänd.

888.se använder de mest avancerade säkerhets- och krypteringstekniker som finns, för att säkerställa att användarnas transaktioner och finansiella uppgifter är fullständigt säkra.

Kontakta oss gärna om du behöver hjälp med detta eller något annat beträffande våra onlinespel.

Säkrare. Bättre. Tillsammans.

Sätt gränser och spela ansvarsfullt

18+
888responsible

Copyright © 2024. 888 Sweden Limited, organisationsnummer C 87403, ett dotterbolag ägt av 888 Holdings PLC.

888 Sweden Limited är ett bolag registrerat i Malta; adress: Level 7, Tagliaferro Business Centre, 14, High Street, Sliema SLM 1549, Malta; e-mail: kontakt@888.se; tel. +442038870422.

Rätten att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning i Sverige beviljades till 888 Sweden Limited av Spelinspektionen under diarienummer 23Si2198. Licenserna är giltig från och med 1 januari 2024 till och med den 31 december 2028.

Spel kan vara beroendeframkallande och leda till förlust av pengar. Sätt gränser och spela ansvarsfullt.